INSERT INTO sites(host) VALUES('sorozatwiki.hu') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) sorozatwiki.hu Estimated Worth $47,774 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of sorozatwiki

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexa鏍囬

Search Engine Spider Emulation

Title:SorozatWiki
Description:'SorozatWiki'
Keywords:'sorozatwiki, sorozat wiki, wiki sorozat, sorozatos oldal, sorozatos blog, sorozatos portal, sorozat adatb谩zis, sorozatos vide贸k, sorozat aj谩nl贸k, sorozatok a facebookon, sorozatos hirek, teves hirek, 煤j sorozat, telev铆zi贸s rendezv茅nyek, t茅v茅s rendezv茅nyek, sorozat n茅zetts茅g, csatornan茅zetts茅g, heti n茅zetts茅g, lost elt疟ntek, csi a helysz铆nel艖k, ncis, ncis los angeles, dr csont, tronok harca, tronok harca interju, tronok harca video, cobra 11, a mentalista, joban rosszban, baratok kozt, baratok k枚zt interj煤, baratok kozt idopont, baratok kozt video, baratok kozt valtozas, ejjel-nappal-budapest, star trek, x-faktor, a nagy duett, val贸vil谩g, a dal, a sz枚k茅s, 铆gy j谩rtam any谩tokkal, gyilkos elm茅k, szulejman, 煤j 茅vad, 煤j sorozat, utols贸 r茅sz, gyertek at szombat este, eml茅keztet艖, rtl klub, tv2, viasat3, axn, hbo, duna tv, rtl2, supertv2, cool, comedy central, amc, fox valotarsak, egynyari kaland, aranyelet'
Body:
SorozatWiki
锘
C铆mlap
Besz谩mol贸k
Interj煤k
Aj谩nl贸k
H铆rkateg贸ri谩k
Kapcsolat
C铆mlap
Besz谩mol贸k
Interj煤k
Aj谩nl贸k
Kapcsolat
H铆rkateg贸ri谩k
Keres茅s
Men眉 bez谩r谩sa
J枚v艖 h茅tt艖l minden 煤j id艖pontba ker眉l az RTL Klubon
Az eredeti, vagy a magyar Exek az 茅denben a durv谩bb?
Meddig kell v谩rni a Dr. Csont folytat谩s谩ra?
5 dolog, amit nem tudt谩l a Hegyr艖l a Tr贸nok harc谩b贸l
Kilenc 茅v ut谩n t谩vozik a TV2 egyik legismertebb m疟sorvezet艖je
Hazai n茅zetts茅g
15. heti n茅zetts茅g - Katasztrof谩lisan nyitott az Extr茅m Activity
3. heti n茅zetts茅g - Tarolt a fiatalokn谩l a V谩l贸t谩rsak
Arch铆vum
Friss aj谩nl贸k
Bar谩tok k枚zt - 17. h茅t/2 (2017)Bar谩tok k枚zt - 17. h茅t (2017)
.
Tr贸nok harca kv铆z: Mennyire ismered Dorne-t?脥rta: RaulReal | 2017. 谩prilis 27. 20:10艕sszel a kv铆zeink a Tr贸nok harca legfontosabb csal谩djaihoz kapcsol贸dtak, majd 茅vadonk茅nt kellett felismerni az elhunyt szerepl艖ket. Az 茅v elej茅n fontosabb szerepl艖kt艖l id茅zt眉nk, nemr茅g pedig k茅t extra feladv谩nnyal jelentkezt眉nk. Most leg煤jabb t茅m谩nk folytat贸dik, melyben tesztelheted, mennyire ismered a sorozat legfontosabb helysz铆neit.
Kir谩lyv谩r, Deres 茅s a Fal ut谩n 茅rkezik a Martellek lakhelye, Dorne. Kommentben v谩rjuk, hogy 10-b艖l h谩nyat siker眉lt helyesen eltal谩lnotok. A kv铆z a tov谩bb m枚g枚tt tal谩lhat贸!
Tov谩bb
Sz贸lj hozz谩!
J枚v艖 h茅tt艖l minden 煤j id艖pontba ker眉l az RTL Klubon脥rta: KTL | 2017. 谩prilis 27. 19:10A m煤lt h茅ten els艖k茅nt 铆rtuk meg, hogy m谩jus 2-谩t贸l 煤j m疟sorrendre v谩lt az RTL Klub 茅s, hogy a legnagyobb v谩ltoz谩s az lesz, hogy a Bar谩tok k枚zt jelent艖sen kor谩bbra ker眉l. A M谩ty谩s kir谩ly t茅r 茅let茅r艖l sz贸l贸 sorozaton k铆v眉l, minden m谩s esti program is 煤j kezd茅si id艖pontot kap, illetve az egyik elt疟nik a csatorn谩r贸l.
P茅nteken v茅get 茅r A Konyhaf艖n枚k VIP, melynek a hely茅re vadonat煤j m疟sor 茅rkezik. M谩jus 2-谩t贸l a H谩zass谩g els艖 l谩t谩sra ugyan煤gy 18:55-kor kezd艖dik majd, de j贸val r枚videbb lesz, mint a celebes f艖z艖m疟sor, 铆gy minden ut谩na indul贸 tartalom j贸val el艖r茅bb ker眉l. Az 脡jjel-Nappal Budapest 20:35 helyett 20:00-kor fog kezd艖dni. A Bar谩tok k枚zt 40 perccel ker眉l kor谩bbra 茅s m谩r 21:15-t艖l k茅perny艖re lesz, melynek rengeteg n茅z艖 枚r眉lni fog.
Az esti sorozatok is 煤j id艖pontban folytat贸dnak. A Dr. Csont ism茅tl茅se, a Castle, a Szulejm谩n, a Hal谩los fegyver 茅s a Showder Klub 22:35-r艖l az els艖 napokban 21:55-kor, majd a a k茅s艖bbiekben 22:05-kor lesznek l谩that贸ak. A sorozatok ut谩n m茅g 茅jf茅l el艖tt elindul a Magyarul Bal贸val, keddenk茅nt 23:40-kor a XXI. sz谩zad 茅s szerd谩nk茅nt 23:45-t艖l a H谩zon k铆v眉l. A h茅tv茅gi m疟sorrend nem v谩ltozik. (Fot贸: RTL Klub)
Sz贸lj hozz谩!
Brut谩lis fizet茅semel茅st kap a Tr贸nok harca 枚t legfontosabb f艖szerepje脥rta: RaulReal | 2017. 谩prilis 26. 17:56N茅h谩ny h贸nappal ezel艖tt 铆rt谩k meg az 煤js谩gok, hogy a Tr贸nok harca 枚t legjobban fizetett sz铆n茅sze, azaz Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Kit Harington (Havas Jon) 茅s Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) fizet茅semel茅st kaptak, 铆gy 1,1 milli贸 doll谩rt (315 milli贸 forint) tesznek zsebre r茅szenk茅nt. 脰sszehasonl铆t谩sk茅pp, az Agymen艖k h谩rom f艖szerepl艖je 1 milli贸 doll谩rt (287 milli贸 forint) kap epiz贸donk茅nt. Az Express szerint az HBO szt谩rjai most 煤jabb fizet茅semel茅st harcoltak ki, hiszen a 7. 茅s 8. szezon茅rt m谩r 2,56 milli贸 doll谩rt (735 milli贸 forint) fognak kapni, r茅szenk茅nt.
Sokszor mondj谩k, hogy jelenleg is a t茅v茅z茅s aranykor谩t 茅rj眉k, 茅s ez maxim谩lisan igaz, hiszen iszony煤 枚sszegek vannak a sorozatgy谩rt谩sban. A Tr贸nok harca r谩ad谩sul az egyik legdr谩g谩bb t茅v茅s produkci贸 jelenleg az amerikai piacon. Mike Raia, m茅diaelemz艖 煤gy nyilatkozott, hogy az HBO nem fog k茅tszer gondolkozni azon, hogy bankot robbantson az茅rt, hogy az utols贸 13 min艖s茅g茅t 茅s n茅zetts茅g茅t tekintve is arasson.
Sz贸lj hozz谩!
A Tr贸nok harca fiatal szt谩rja j谩tssza az egyik 2018-as X-Men film f艖szerep茅t脥rta: RaulReal | 2017. 谩prilis 25. 18:492018-ban h谩rom mut谩nsos film is 茅rkezik a mozikba, melyek az X-Men univerzum谩hoz kapcsol贸dnak, ezek k枚z眉l az egyik a Deadpool, a m谩sik az 煤j 茅r谩t megnyit贸 New Mutants, v茅gezet眉l pedig a Dark Phoenix lesz. Ut贸bbiban j谩tssza a f艖szerepet a Tr贸nok harca fiatal sz铆n茅szn艖je, Sophie Turner, akit m谩r a 2016-os X-Men: Apokalipszisben is l谩thattunk. Ott Jean Grey fiatalkori verzi贸j谩t j谩tszotta az HBO felfedezettje, aki egy茅bk茅nt az egyik leger艖sebb mut谩ns 茅s az X-Meneknek annak idej茅n Az ellen谩ll谩s v茅ge c铆m疟 filmben is meggy疟lt a baja a karakterrel. A k茅preg茅nyrajong贸k j贸l tudj谩k, hogy ez a sztori a F艖nix felemelked茅s茅r艖l 茅s buk谩s谩r贸l sz贸l, emiatt pedig 煤jabb l谩tv谩nyos csetepat茅ra sz谩m铆thatnak a n茅z艖k j枚v艖 novemberben, amikor a FOX blockbustere mozikba ker眉l.
Sz贸lj hozz谩!
Kilenc 茅v ut谩n t谩vozik a TV2 egyik legismertebb m疟sorvezet艖je脥rta: AJ | 2017. 谩prilis 25. 14:28A TV2 egyik legismertebb arca, a csatorna reggeli m疟sor谩nak oszlopos tagja, Demcs谩k Zsuzsa ma jelentette be, hogy beadta felmond谩s谩t. A m疟sorvezet艖 a Blikknek nyilatkozva el谩rulta, hogy csal谩di okok 谩llnak a d枚nt茅se h谩tter茅ben. Demcs谩k Zsuzsa kilenc 茅vig dolgozott a TV2-n茅l, mostant贸l azonban a csal谩di c茅g茅re f贸kusz谩l, 茅s az 眉zleti 茅letben folytatja a p谩lyafut谩s谩t. A TV2 tudom谩sul vette a m疟sorvezet艖 d枚nt茅s茅t, az ut贸dj谩r贸l azonban m茅g nem nyilatkoztak. (Fot贸: TV2)
Sz贸lj hozz谩!
Megint robban谩sok lesznek a TV2-ben脥rta: KTL | 2017. 谩prilis 25. 11:00A TV2 robbant贸s vet茅lked艖je, a Bumm 2014 艖sz茅n indult 茅s k茅t h贸napon kereszt眉l volt k茅perny艖n. Az els艖 茅vadnak Liptai Claudia 茅s Kasza Tibor voltak a m疟sorvezet艖i. K茅t 茅v sz眉net ut谩n, 2016 艖sz茅n t茅rt vissza a produkci贸. A Bumm! m谩sodik szezonj谩t 煤j h谩zigazda, Till Attila vezette 茅s nagyj谩b贸l fele olyan hossz煤 volt, mint a 2014-es etap. A Bumm! 2017-ben is visszat茅r a TV2-re, 铆gy hamarosan ism茅t robbantgatnak a csatorna st煤di贸j谩ban. Azt hogy pontosan mikor 茅rkezik a harmadik 茅vad, m茅g nem tudni, de id茅n is valamikor az 艖sz folyam谩n jelentkezik a m疟sor.
Sz贸lj hozz谩!
Meddig kell v谩rni a Dr. Csont folytat谩s谩ra?脥rta: KTL | 2017. 谩prilis 25. 07:00A Dr. Csont tov谩bbra is hatalmas siker Magyarorsz谩gon 茅s az RTL Klub egyik legn茅zettebb sorozata. A produkci贸 11. 茅vada november k枚zep茅n indult a csatorn谩n. A sz茅ria egy r枚vid kar谩csonyi pihen艖t lesz谩m铆tva h贸napokig k茅perny艖n volt, majd m谩rcius k枚zep茅n sz眉netre vonult 茅s az贸ta h茅tf艖n est茅nk茅nt csak ism茅tl茅sek l谩that贸ak bel艖le. Az itthon m茅g nem l谩tott etapb贸l csup谩n 4 epiz贸d nem lett k茅perny艖re t疟zve, de vajon meddig kell v谩rni a friss r茅szekre?
A m煤lt h茅ten 铆rtuk meg, hogy az RTL Magyarorsz谩g h谩rom sorozatnak nem vette meg a folytat谩s谩t, nem sokkal k茅s艖bb pedig besz谩moltuk arr贸l, hogy m谩jusban h谩rom RTL-es sz茅ria is 煤j 茅vaddal t茅r vissza. A Dr. Csont visszat茅r茅s茅re is r谩k茅rdezt眉nk a csatorn谩n谩l 茅s kider眉lt, hogy m茅g h贸napokat kell v谩rni a produkci贸ra. A sorozat 11. 茅vad谩nak folytat谩sa a tervek szerint 艖sszel 茅rkezik az RTL Klubra. Amerik谩ban a sorozat a 12. szezonj谩val egy h贸napja 茅rt v茅get. (Fot贸: RTL Klub)
Sz贸lj hozz谩!
Vadonat煤j sorozatok az HBO online vide贸t谩r谩ban脥rta: KTL | 2017. 谩prilis 24. 13:00Az HBO online vide贸t谩ra, az HBO GO az egyik legkir谩lyabb szolg谩ltat谩s a sorozatok rajong贸inak. A csatorna 枚sszes sz茅ri谩ja a t茅v茅s premier el艖tt, vagy egyszerre megn茅zhet艖 rajta, 铆gy p茅ld谩ul a Tr贸nok harca is az amerikai bemutat贸 ut谩n azonnal megtekinthet艖 volt az elm煤lt 茅vekben. Az HBO GO-n azonban nem csak a t茅v茅ad贸 sorozatai, hanem egy茅b produkci贸k is el茅rhet艖ek, valamint megtal谩lhat贸ak a leg煤jabb mozifilmek is. A k枚vetkez艖 id艖szakban 煤jabb sz茅ri谩k ker眉lnek fel a vide贸t谩rba, r茅szletek az HBO k枚zlem茅ny茅ben:
A janu谩rban indult Tabu a 19. sz谩zadi Angli谩ba kalauzolta a n茅z艖ket. A v茅rrel, 谩rul谩ssal 茅s egy kis m谩gi谩val f疟szerezett Tom Hardy sorozat az 茅v egyik meglepet茅s sikere illetve az egyik legn茅zettebb HBO GO tartalom lett. M谩rciusban a horror 茅s fantasy rajong贸k legnagyobb 枚r枚m茅re meg茅rkezett A pokolt贸l d茅lre (South of Hell) 茅s a Sz铆vtelen (Heartless), 谩prilisban pedig A feh茅r hercegn艖 (The White Princess), a Gerilla (Guerrilla), A Klikk (Clique) 茅s A 404-es dimenzi贸 (Dimension 404) l谩that贸 az HBO GO k铆n谩lat谩ban.
A feh茅r hercegn艖 c铆m疟, hetente 煤j epiz贸ddal 茅rkez艖 nyolcr茅szes sorozat az angol t枚rt茅nelem viharos id艖szak谩ban, az 1400-as 茅vek m谩sodik fel茅ben j谩tsz贸dik, a R贸zs谩k h谩bor煤ja idej茅n. T枚rt茅net a csal谩dr贸l 茅s szerelemr艖l, 谩rm谩nyr贸l 茅s 谩rul谩sr贸l, a k枚z茅ppontban Elizabeth of York (Jodie Comer) 茅s VII. Henrik (Jacob Collins-Levy) viharos h谩zass谩g谩val. A k枚zt眉k l茅v艖 szem茅lyes 茅s politikai ellent茅tek azzal fenyegetnek, hogy 煤jra sz茅tszakad a kir谩lys谩g. Tov谩bb
Sz贸lj hozz谩!
Az eredeti, vagy a magyar Exek az 茅denben a durv谩bb?脥rta: RaulReal | 2017. 谩prilis 24. 09:00脕prilis 18-谩n indult a VIASAT3 m疟sor谩n az Exek az 茅denben, melynek els艖 h谩rom ad谩sa m煤lt h茅ten m茅g keddt艖l-cs眉t枚rt枚kig ment, a h茅ten viszont m谩r h茅tf艖t艖l cs眉t枚rt枚kig, 21:30-kor lesz l谩that贸 a m疟sor. Az Exek az 茅denben az 脡den Hotelhez hasonl贸an egy paradicsomi k枚rnyezetben tal谩lhat贸 luxusvill谩ban j谩tsz贸dik, ahova a kezd茅skor 3 n艖 茅s 3 f茅rfi k枚lt枚zik be, hogy azt谩n szembes眉ljenek a t茅nnyel, hogy az ut谩nuk 茅rkez艖k mind az exeik. A hangs煤ly itt a taktik谩n van, ki az esz茅vel, ki a sz铆v茅vel j谩tszik, a f艖nyerem茅ny pedig 10 milli贸 forint.
A VIASAT3 煤j m疟sora egy brit reality, az Ex on the Beach tov谩bbfejlesztett verzi贸ja, mely eredetileg 2014-ben az MTV-n indult el 茅s eddig 54 ad谩st, 6 茅vadot 茅lt meg. A form谩tum els艖sorban az茅rt nagyon izgalmas, mert a csatorna igyekezett 煤gy megv谩logatni a j谩t茅kosokat, hogy azok karak谩nok legyenek 茅s ne riadjanak vissza semmit艖l. F艖leg igaz ez a k枚z茅j眉k bek眉ld枚tt exekre, akik m谩r az Ex on the Beach legelej茅t艖l kezdve f艖leg arra mennek r谩, hogy megkeser铆ts茅k volt p谩rjuk 茅let茅t a m疟sorban 茅s bossz煤t 谩lljanak rajtuk. Enn茅l m茅g viccesebb az, amikor azzal a c茅llal 茅rkeznek az 煤j j谩t茅kosok, hogy megint 枚sszej枚jjenek az ex眉kkel.
Az Exek az 茅denben m谩r az els艖 ad谩s谩ban el茅g j贸l adagolja a fesz眉lts茅get, hiszen az els艖 bek枚lt枚z艖k k枚z枚tt is ott lapul Bence, aki Franciska volt p谩rja. A csavar azonban ott van, hogy 艖k igyekeznek ezt nem el谩rulni a t枚bbieknek. A taktik谩z谩s teh谩t a m疟sor legelej茅n elkezd艖dik, a titok azonban kipattanni l谩tszik, f艖leg Tam谩s miatt, aki a le谩nyz贸val vinn茅 v茅gig a m疟sort 茅s nyern茅 meg a f艖d铆jat. 脡rdekes kapcsolat ez a h谩rom j谩t茅kos k枚z枚tt, hiszen Franciska 茅s Bence a t枚bbiek h谩ta m枚g枚tt 枚sszebesz茅lnek, 茅s igyekeznek k眉l枚n utakon j谩rva titkos sz枚vets茅gben maradni. Azt谩n k茅s艖bb bej枚n a m疟sorba Berni, Tam谩s exe, 茅s az eg茅sz kapcsolatrendszert felr煤gja, r谩ad谩sul Dia komoly riv谩list kap a le谩nyz贸 szem茅ly茅ben.
Ez a j谩t茅kst铆lus nagyon hasonl铆t az eredeti form谩tumra, hiszen ott is voltak igaz谩n nagy kiakad谩sok, amikor az exek meg茅rkeztek. Mind a brit, mind pedig a magyar verzi贸ban jelen van az, hogy a p谩rok elkezdenek 枚sszeszokni, amikor azonban valamelyik眉k volt bar谩tja vagy bar谩tn艖je meg茅rkezik, akkor a bizalom megrend眉l. Nem is csoda, hiszen nem olyan r茅g贸ta vannak benn a m疟sorban, nem nagyon ismerik egym谩st, m茅gis a f茅lt茅kenys茅g egy olyan tulajdons谩g, ami rengeteg ember 茅let茅t megkeser铆ti. Tov谩bb
Sz贸lj hozz谩!
Visszat茅r a TV2 Csoport egyik legn茅zettebb m疟sora脥rta: AJ | 2017. 谩prilis 24. 06:31A Nagy Duett tegnapi ad谩s谩ban jelentette be a TV2, hogy a nagy sikerre val贸 tekintettel visszat茅r a Szt谩rban Szt谩r +1 kicsi, az elm煤lt 茅vek legn茅zettebb k谩belcsatorn谩s m疟sora. A m谩sodik 茅vad f艖 煤j铆t谩sa, hogy egyfajta tehets茅gkutat贸k茅nt is funkcion谩l majd a m疟sor, hiszen a k茅sz铆t艖k v谩rj谩k a 8 茅s 18 茅v k枚z枚tti gyerekek jelentkez茅s茅t. A Szt谩rban Szt谩r +1 kicsi m谩sodik 茅vada 艖sszel 茅rkezik, de enn茅l t枚bb konkr茅tumot azonban m茅g nem 谩rultak el a m疟sorral kapcsolatban.
Sz贸lj hozz谩!
5 dolog, amit nem tudt谩l a Hegyr艖l a Tr贸nok harc谩b贸l脥rta: RaulReal | 2017. 谩prilis 23. 21:51Haf镁贸r J煤l铆us Bj枚rnsson m谩r a harmadik sz铆n茅sz, aki elj谩tssza a Hegyet a Tr贸nok harc谩ban, a karakter l茅nyeg茅ben Cersei Lannister jobbkeze, aki megharcolt a V枚r枚s Vipera ellen, most pedig zombik茅nt v茅di a neki parancsol贸 n艖t. Soha nem fogjuk elfelejteni, ahogy Oberyn Martell fej茅t sz茅tz煤zta az er艖sember, akinek a karrierje az HBO sorozata 贸ta er艖sen felfel茅 铆vel. Bj枚rnsson a Men's Health-nek adott interj煤t, melyb艖l egy csom贸 minden kider眉l az izlandi f茅rfir贸l. Ezek k枚z眉l az 茅rdekess茅gek k枚z眉l 枚sszeszedt眉k az 枚t legmeglep艖bbet, ezek a tov谩bb m枚g枚tt olvashat贸ak, 茅rdemes kattintani!
Tov谩bb
Sz贸lj hozz谩!
K茅t h贸nap k茅s茅ssel, de csak elindul a TV2 煤j m疟sora脥rta: KTL | 2017. 谩prilis 23. 16:10A TV2 煤j m疟sorrendj茅nek ismertet茅sekkor 铆rtuk meg, hogy febru谩r 27-茅n indul a csatorna 煤j bulv谩rmagazinja. A Ripost minden h茅tk枚znap 17:30-kor, a T茅nyek el艖tt ker眉lt volna k茅perny艖re. Nem sokkal k茅s艖bb m疟sorv谩ltoz谩st jelentett be a TV2 茅s v茅g眉l a SorozatWikinek azt mondt谩k, hogy k茅t h茅t cs煤sz谩ssal, m谩rcius 13-谩n indul a produkci贸. V茅g眉l 煤jabb m疟sorv谩ltoz谩s k枚vetkezett 茅s akkor sem indult el az 煤j magazin, s艖t ekkor m谩r a TV2 sem tudta megmondani, hogy mikorra v谩rhat贸 a kezd茅s.
V茅g眉l ma 17:25-kor indul a Ripost a TV2-n. A kor谩bban tervezett heti 枚t r茅sz helyett, csak vas谩rnaponk茅nt fog jelentkezni, 25 perces ad谩sid艖vel. A m疟sorvezet艖k K枚b枚l Anita 茅s Istenes L谩szl贸 lesznek. Azt tov谩bbra sem tudni, hogy az els艖 ad谩s a kor谩bban bejelentett kezd茅shez k茅pest, mi茅rt cs煤szott k枚zel k茅t h贸napot, ahogy azt sem, hogy v茅g眉l mi茅rt nem h茅tk枚znap d茅lut谩nonk茅nt jelentkezik.
Sz贸lj hozz谩!
article
1
2
3
4
SorozatWiki
SorozatWiki.hu
Powered by PHP-Fusion copyright 漏 2002 - 2017Copyright 漏 2008-2017 SorozatWiki.hu
Impresszum | Facebook | 脥rj nek眉nk!

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:23.686ms